20 november online: Att utveckla möjligheterna för lågutbildade vuxna

Konferens online med deltagare från vuxenutbildning runtom i Europa: Hur utvecklar vi möjligheterna för lågutbildade vuxna? Hur når vi ut till fler? Hur anpassas validering och utbildningsvägar för att inkludera? Exempel från olika länder i Europa och samtal om politiska rekommendationer.

20 november, 10:00 – 13:00 online. Onlinekonferensen knyter ihop erfarenheterna under projektet UP-AEPRO, som Glokala deltar i. Dagen är samtidigt en del av EAEA:s årliga konferens som i år hålls online 19-20 november. Deltagandet är kostnadsfritt, hela programmet och länk till anmälan finns här: https://eaea.org/about-us/eaea-events/annual-conference-outreach-access/

20 November: Upskilling Pathways as an opportunity to improve outreach and access. From EU policies to learners.

10:00 – 13:00, online: ”On the second day, we will look at the European Commission’s Upskilling Pathways as an opportunity to improve outreach and access, and we will discuss how and why to engage to make the initiative a reality. It will give you a chance to hear learners’ voices, discuss the challenges with other trainers, learn about different advocacy tools and contribute to the UP-AEPRO policy recommendations. The event will also be an occasion for the Portuguese adult education sector to gather and discuss successful initiatives on an inclusive and empowering basic skills provision. Second day is also the final conference of the Erasmus+ project Upskilling Pathways in AE-PRO.

Fullt program och anmälan via: https://eaea.org/about-us/eaea-events/annual-conference-outreach-access/