Kurator

Hej,

Jag heter Paula och är kurator på Glokala folkhögskolan.

Jag kan hjälpa till med att ge tips eller bara finnas som ett stöd i ett samtal. Det är du som bestämmer vad vi ska prata om. Det kan vara om precis vad som helst; hur du mår, hur du har det i skolan, hemma eller med dina barn. Det kan också handla om praktiska funderingar i livet, till exempel om du vill ha råd kring att söka lägenhet, ta kontakt med en myndighet eller har andra frågor om samhället.

Antingen reder vi ut problemet tillsammans eller så kan jag vid behov försöka stödja dig vidare med att hitta rätt kontakt utanför skolan. Jag har tystnadsplikt och för inte någon information vidare utan att först ha talat med dig om det.

Om du vill ta kontakt med mig kan du komma förbi mitt rum eller säga till när vi ses i korridoren. Om dörren är stängd och jag sitter i något annat samtal när du kommer, får du gärna komma förbi senare eller ringa, sms:a eller mejla mig.

Ibland är ett samtal en timme, men det kan också vara att vi bara ses en kort stund. Det är du som bestämmer hur våra samtal ska se ut.

Jag finns på mitt rum på Sofielunds Folkets hus, andra våningen.
Måndag-tisdag 8.30-13.30
Onsdag-torsdag 8.30-12.00


Paula Aracena
0765-424720
paula(at)glokala.se