Pedagog i naturkunskap sökes!

Nu söker vi en pedagog på 15 % till vår Allmänna kurs med glokal inriktning för undervisning i naturkunskap, med tillträde 19 april 2022. Vi söker dig med lärarkompetens eller ämneskompetens inom naturkunskap i kombination med pedagogisk erfarenhet. Du arbetar nära våra övriga pedagoger, vår administration och ledning för att stödja deltagarna i sitt lärande. Undervisning kan komma att ske både på plats och genom distansundervisning. 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad naturkunskapslärare eller med motsvarande ämneskompetens i kombination med pedagogisk erfarenhet på gymnasienivå eller inom vuxenutbildning. 

MERITERANDE

  • Flerspråkighet
  • Folkhögskollärarexamen
  • Erfarenhet av folkbildning eller civilsamhället i övrigt
  • Erfarenhet av distansundervisning

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person brinner du för att få våra deltagare att lära och utvecklas framåt. Du är en person med ett normkritiskt förhållningssätt som tar ansvar och hanterar de utmaningar som uppstår i vardagen med en insikt att ditt bemötande påverkar deltagarens lärande. Vi vill att du är utvecklingsinriktad, har god kommunikativ förmåga och förmåga att se till helheten. 

OM GLOKALA

Glokala folkhögskolan har funnits sedan 2005. Huvudman är ideella föreningen Glokala folkbildningsföreningen. När vi startade var vi Sveriges minsta folkhögskola och vi tog namnet Glokala, som påminner om vikten av att tänka globalt och agera lokalt. Vi ville ta vara på den rika resurs som alla människor är, men inte alltid får chansen att vara och vi ville utgå från stadsdelen Sofielund i Malmö.

VISION

Vår vision är en värld där alla vågar vara nyfikna. Tillsammans skapar vi ny kunskap för ett jämlikt och solidariskt Malmö.

VARAKTIGHET, ARBETSTID

15 %, önskat tillträde 19 april 2022, visstidsanställning tom 23 juni 2022, med möjlighet till förlängning.

LÖN

Glokala Folkhögskolan tillämpar likalön för vår pedagogiska personal, 35 857 kr/månaden för motsvarande heltid. 

ANSÖKAN

Skicka din ansökan senast 28/2 till jenny@glokala.org 

KONTAKT

Jenny Andersson
Rektor
jenny (at) glokala.se
0765-42 47 01

Fackliga kontaktpersoner:

Folkhögskollärarna

Gisela Mårtensson Ljungberg
gisela (at) glokala.se
0765 42 47 08