Innovate, learn, share, act! Ny onlinekurs för folkbildare & vuxenutbildare

Delta i onlinekurs för folkbildare & vuxenutbildare, maj – oktober 2019.

Vill du lära dig mer om hur du kan stödja vuxna i att uppgradera & validera sina kompetenser? Snart startar en europeisk onlinekurs som utgår ifrån initiativet Upskilling Pathways, med intressanta föreläsare och exempel från olika länder i Europa.

Kursen kommer titta på exempel inom arbete med kartläggning av kunskaper, skräddarsydda utbildningsmöjligheter, validering och erkännande av tidigare erfarenheter. Onlinekursen hålls på engelska, utan kostnad för att delta. Upplägget är anpassat så att du kan delta kombinerat med ditt vanliga arbete eller studier. Det går att delta i hela kursen maj – oktober eller i enskilda kursmoment.

6 maj startar kursen, med temat Policyöversikt och europeiskt påverkansarbete. Läs mer och registrera dig direkt via: https://bit.ly/2I9iGf8

Glokala folkhögskolan är med och gör onlinekursen som part i det europeiska projektet Upskilling Pathways in AEPRO.

Kontakt för frågor: August Nilsson, august@glokala.se, 073 698 25 57