Bac Nini – ny kursansvarig på Spinneriet

Emilia Carapic, också känd som Bac Nini, kommer att vikariera för nuvarande kursansvariga Ayla Shatz på Spinneriet under läsåret 2017-2018. Tillsammans med Toju Jemide har hon hand om kursens musikinriktning.

Bac Nini är en låtskrivare, sångerska och musikproducent med inriktning på hip hop, soul och r’n’b. Hon har studerat musik med rytmisk improvisation som inriktning på Ågesta folkhögskola, dirigerat körer, varit sångerska i bandet Mahogny, anordnat klubbar, DJ:at runt om i Malmö, spelat på festivaler runt om i Sverige och är ständigt aktuell på Malmös musikscen. Hon har också gått Spinneriet och uppträtt på många Malmö-scener både själv och med crewet Spinnkilahs.

Utöver vikariatet på Spinneriet jobbar Bac Nini med att färdigställa sin debut-EP som får se dagens ljus under våren 2017.

Foto: Lucas Olsson