Sommarkurs i fotografi

Det här är kursen för dig som har tillgång till en digitalsystemkamera och vill lära dig hantera den, utan att förlita dig på automatiska inställningar.

Under en vecka går vi igenom kamerans grundläggande funktioner och lär oss om bländare och slutartid, ljus och komposition.

Vi arbetar inne och ute och kursen innehåller teori och dagliga praktiska övningar rörande skärpedjup, ljussättning och för den som vill – studiofotografering med blixt.

Vi kommer att diskutera varandras resultat för att tillsammans växa och bli bättre fotografer.

Egen digital systemkamera behövs.

Observera att kursen inte innehåller digital efterbehandling utan vi fokuserar primärt på kameran och själva fotograferandet. Uppgifter och utmaningar anpassas efter varje deltagares tidigare kunskaper och färdigheter.

Mer information skickas ut till respektive kursdeltagare när kursen närmar sig. Kursledare är Elias Björn. Du kan läsa mer om honom på www.bildriket.com.

Frågor?

Kontakta Elias på elias@bildriket.com

Kursavgift

2 500 kr

Anmälan

Vi har begränsat antal platser per kurs. Anmälan är bindande. Vid avbeställning senare än 14 dagar före kursstart debiteras 1000 kronor. Avbokning måste alltid ske skriftligt.

Antagning

Kurserna anordnas under förutsättning att tillräckligt antal deltagare anmält sig. Skolan förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar.