Underverkets vänner – ”Underverkare”

Här är några av alla personer och projekt som finns i Underverket:

 

Malmö Dockteater

Malmö Dockteater är Malmös nyaste teater och unika i Sverige med en dockteaterscen för vuxna: “I ett möte mellan bildkonst och teater är vi ett laboratorium för konstruerad verklighet, mekaniska konstruktioner och estetiska experiment. Vi älskar modellvärldar, former och dockor. Vi kan ogenerat begära dem, styra dem och underkasta oss dem.”

www.malmodockteater.com

Kulturkontoret Grenverket

Kulturkontoret Grenverket är en kollektiv arbetsplats för frilansande kulturarbetare som jobbar professionellt inom olika yttringar såsom musik, teater, teckning, text, poesi, kommunikation, komposition, improvisation, meditation, design, återbruk, livelooping, världsmusik, jazz, cabaret, cirkus, film och regi.

Rebike Malmö

ReBike är ett företag specialiserat på återbruk av cyklar. De reparerar, servar och säljer cyklar till lättöverkomliga priser. “I rätt händer går näst intill alla cyklar att återanvända. Alla cyklar och cykeldelar vi får in återanvänds så gott det går. På det sättet vill vi hjälpa Malmö till att bli en smartare och bättre cykelstad samtidigt som vi gör miljön en tjänst.”

www.facebook.com/rebikemalmo