Hyr kontorsplats/lokal

Vi har lediga arbetsplatser/lokaler/verkstad i en kreativ miljö – Underverket, Sofielund!

 

Underverket i Sofielund är en 800 m2 fysisk mötesplats i ett kvarter fullt av konstnärliga och sociala projekt. Underverket samlar kreativa individer, föreningar och projekt som nätverkar och samverkar under ett och samma tak. Här finns alltifrån musiker, dockteater, dansare och författare till kostymörer, odlare, illustratörer och förändringsmakare.


The Hive

The Hive är vår kollektiva arbetsmiljö, en fast plats kostar 1500 kr/mån. Flexibel kostar 1000 kr/mån. Här finns skrivbord och andra möbler att låna om du vill. Du har tillgång till Underverkets kök, café och ett separat mötesrum. Möjlighet finns även att låna den stora samlingssalen i Underverket för större aktiviteter.

Verkstan

Verkstan –  46 kvm, egen ingång, wifi. Du kan hyra hela eller del av verkstan. Den totala hyran är 5000kr/mån och de som hyr har tillgång till det mysiga köket och cafét i Underverket. I verkstan kan det passa att ha ateljé, möteslokal, studio eller en mindre verkstad. Möjlighet finns även att låna den stora samlingssalen i Underverket för större aktiviteter.

Kreativa rummen

I Kreativa rummen kan du hyra alla eller några av rummen. Lokalen består av 4-5 rum fördelat på 145 kvm. Här finns även ett litet kök, toalett, dusch, wifi. Kontorsmöbler kan delvis ingå om ni vill det. Hela lokalen kostar 17000kr/mån. De som hyr har tillgång till det mysiga köket och cafét i Underverkets övriga lokaler. Möjlighet finns även att låna den stora samlingssalen för större aktiviteter.

Kreativa rummen kan passa en eller flera grupper som vill ha ett avskilt ställe för kontor, möten, studio, ateljé eller annan verksamhet men som samtidigt vill vara en del av Underverket!

Samlingssalen

Samlingssalen är en 115 kvm stor sal som kan hyras per timme för 250 kr. Passar till dans, workshops, föreläsningar, kurser mm.

Intresserad?

Hör av dig till Underverkets verksamhetsansvarige Annika Fredriksson om du vill veta mer! annika@glokala.se Tel: 0765-42 47 03