Hyr kontorsplats/lokal

The Hive

The Hive är ett kollektivt verkstads- och kontorsutrymme som samlar förändringsmakare, samhällsentrepenörer, kulturaktivister, kreatörer och andra som vill göra skillnad. Du hittar fokus och inspiration för ditt eget arbete, men också gemenskap och samarbeten med andra om du vill det. Här finns plats för 20-30 personer.

Som medlem i The Hive kan du använda dig av mötesrummet (se nedan). Du har även tillgång till den inspirerande cafémiljö och köket där lunchen kan lagas/värmas. Det går även att hyra den stora salen för större aktiviteter.

En fast plats i the Hive kostar 1550 kr i månaden. En flexibel plats kostar 1050 kr i månaden och innebär att det alltid finns en plats till dig, men det kan vara olika platser från gång till gång. I priset ingår även kaffe och te.

Stora salen

I stora salen hålls danskurser, möten, workshop, föreläsningar, yoga, teater och liknande aktiviteter. Här ryms upp till 50 personer. När du hyr den stora salen har du även tillgång till kök och cafédelen.

Mötesrummet
I mötesrummet finns ett stort bord med 10 platser för fokuserade möten och brainstorming. På väggarna finns två whiteboardtavlor. I pausen kan soffhörnan besökas. Eller ordna en fikapaus i den mysiga cafédelen som finns i direkt anslutning till mötesrummet.

Caféet

I hjärtat av Underverket finns ett gemensamt café/fikarum, med kök och ca 20 sittplatser. Här föds många möten och samtal mellan de personer, projekt och initiativ som finns i Underverket.