Annons

Glokala kalendern

Glokala.se Google-Kalender
Kalendern Glokala.se


clock


 
Hem UnderverketUnderverket PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
AddThis Social Bookmark Button

Underverket_450

Underverket är en arena för individer, föreningar, projekt och kulturutövare som på olika sätt skapar positiv social förändring och hållbarhet. Här kan du hyra kontorsplats eller boka lokaler för workshops, möten, utställningar och andra aktiviteter. 

Hitta till Underverket
Underverket är en 800 kvadratmeter stor källarlokal och finns på hörnet Hasselgatan/ Bokgatan. Adressen är Hasselgatan 8. Länk till karta på Google Maps. 

Emma100

 

Kontaktperson
Emma Ivarsson
Vikarierande verksamhetsledare
emma(at)glokala.org
076-54 24 703
facebook.com/underverketmalmo


Våra lokaler

The Hive

The Hive är ett kollektivt verkstads- och kontorsutrymme som samlar förändringsmakare, samhällsentrepenörer, kulturaktivister, kreatörer eller andra som vill göra skillnad. Du hittar fokus och inspiration för ditt eget arbete, men också gemenskap och samarbeten med andra om du vill det.

 

Här finns tillgång till ett bokningsbart mötes-/workshoprum och ett mindre telefonrum. Det går även att hyra den stora salen för större aktiviteter.

 

En fast plats i the Hive kostar 1500 kr i månaden. En flexibel plats kostar 1000 kr i månaden och innebär att det alltid finns en plats till dig, men det kan vara olika platser från gång till gång.

 

Stora salen

I stora salen hålls möten, workshop, yoga, dans och liknande aktiviteter. Här ryms upp till 50 personer. Ta gärna kontakt om du vill hyra lokal! När du hyr den stora salen har du även tillgång till kök och cafédelen.

 

Caféet

I hjärtat av Underverket finns ett gemensamt café/fikarum, med kök och ca 25 sittplatser. Här föds många möten och samtal mellan personer, projekt och initiativ som finns i Underverket.

 

Galleriet

Underverkets galleri är ett gräsrotsgalleri för konstnärer som arbetar med olika material och uttryckssätt. Vi bjuder in alla, från amatörkonstnären som har sin första utställning till mer erfarna konstnärer som vill nå en ny publik. Vi vill vara ett galleri där alla vågar ställa ut och besökarna kan köpa konst till rimliga priser. Under vårterminen 2017 är Galleri Underverket stängt men vi tar emot intresseanmälningar till senare utställningar.

 

I Underverket finns även


 

Malmö Dockteater

Malmö Dockteater är Malmös nyaste teater och unika i Sverige med en dockteaterscen för vuxna: “I ett möte mellan bildkonst och teater är vi ett laboratorium för konstruerad verklighet, mekaniska konstruktioner och estetiska experiment. Vi älskar modellvärldar, former och dockor. Vi kan ogenerat begära dem, styra dem och underkasta oss dem.”

www.malmodockteater.com


Kulturkontoret Grenverket

Kulturkontoret Grenverket är en kollektiv arbetsplats för frilansande kulturarbetare som jobbar professionellt inom olika yttringar såsom musik, teater, teckning, text, poesi, kommunikation, komposition, improvisation, meditation, design, återbruk, livelooping, världsmusik, jazz, cabaret, cirkus, film och regi.


Rebike Malmö

ReBike är ett företag specialiserat på återbruk av cyklar. De tar reparerar, servar och säljer cyklar till lättöverkomliga priser. “I rätt händer går näst intill alla cyklar att återanvända. Alla cyklar och cykeldelar vi får in återanvänds så gott det går. På det sättet vill vi hjälpa Malmö till att bli en smartare och bättre cykelstad samtidigt som vi gör miljön en tjänst."

www.facebook.com/rebikemalmo


Senast uppdaterad 2017-05-30 07:26